• TRB 100th Annual Meeting - A Virtual Event

      January 2021

    • Online Program

2020

Annual Meeting Event Detail





Health and Transportation, ADD50(1), Joint Subcommittee of ADD50, ADD40, ADB10, ABJ30

Monday, January 13 3:45 PM- 5:30 PM ET
Edward Christopher, Independent,
Michael Widener, University of Toronto

Sponsored by:
Standing Committee on Environmental Justice in Transportation (Changed to Equity in Transportation, AME10, on 4/15/2020) (ADD50)
Standing Committee on Transportation and Sustainability (ADD40)
Standing Committee on Traveler Behavior and Values (Changed to AEP30 on 4/15/2020) (ADB10)
Standing Committee on Urban Transportation Data and Information Systems (Changed to AED20 on 4/15/2020) (ABJ30)
Joint Subcommittee on Health and Transportation of ADD50 and ABJ30 (ADD50(1))

 



Meeting Agenda

  1. Welcome and Introductions (name, organization): all attendees (3:45 pm, 10 minutes)
  1. Paper review report: Ipek Sener, Texas A&M Transportation Institute (3:50pm, 5 minutes)
  1. TRB STAFF report: (3:55 pm, 15 minutes)

    4. NCHRP 20-112 Health Research Roadmap, Lauren Blackburn, VHB (4:10pm, 15 minutes)

5. Case Study Clearinghouse, Tameka Macon, FHWA, (4:25pm, 10 minutes)

 6. CHAT Conference, Ed Christopher, (4:45pm 10 minutes)

  1. Round Robin - Areas of Interest - Announcements: All (4:55 pm, 25 minutes)



DISCLAIMER: All information shared in the TRB Annual Meeting Online Program is subject to change without notice. Changes, if necessary, will be updated in the Online Program and this page is the final authority on schedule information.